BimmerFest – het grootste eendaagse BMW evenement van Europa

BimmerFest is een BMW only evenement, dat zich richt op de BMW (en MINI) liefhebbers. In 2013 vond de eerste editie op Trafficport Venlo plaats. Tijdens de 2017 editie in Gorinchem, zijn er ruim 3.000 BMW’s en duizenden bezoekers bij elkaar gekomen om hun BMW passie te delen. Op 11 juni 2023 vindt de elfde editie van dit BMW evenement plaats op Raceway Venray.

Door de combinatie van de centrale en interactieve locatie en de zeer grote en gevarieerde opkomst, onderscheidt BimmerFest zich van de bestaande BMW evenementen. De grote variatie in modellen, bouwjaren en uitvoeringen zorgt voor een juiste balans tijdens het evenement. Daarnaast is de BimmerFest doelgroep zeer breed te noemen. GT Events richt zich op de volwassen kwaliteitsbezoeker (25-45 jaar) met een gemiddeld tot hoog bestedingspatroon, waarvan het grootste gedeelte mannelijk is. Kortom: van oldtimer liefhebbers tot fanatieke M rijders, van jong tot oud, een gevarieerd publiek dat zich verbonden voelt met BimmerFest.

Met een percentage van rond de 30% aan buitenlandse deelnemers, is het evenement gedurende de voorgaande edities internationaal goed bezocht. Tijdens de afgelopen edities vonden BMW liefhebbers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Luxemburg, Spanje, Ierland, Schotland en Engeland de weg naar het BMW evenement.


Bedrijfsdeelname BimmerFest

Iedere editie kent een groeiend aantal deelnemende bedrijven, waaronder de bekende merken, de toeleveranciers van de huidige BMW markt. Door de combinatie van BimmerFest en BimmerPortal, staan de activiteiten van GT Events centraal in de BMW community. Hierdoor kunt u als bedrijf niet alleen online, maar ook live in contact komen met de zeer actieve BMW doelgroep.

Wenst u uw klantenkring uit te bereiden? Bekijk de BimmerFest website voor de brochure en het deelnameformulier. Uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of een afspraak maken om de deelnamemogelijkheden te bespreken. Alle informatie is ook in meerdere talen terug te vinden op de website.

 

BimmerFest Classics indoor   GT events drukte   GT events gridgirls   GT events show shine

 


BimmerFest tickets online te koop

In de BimmerFest webshop is de BimmerFest merchandise terug te vinden. Voorafgaand aan een evenement, kunnen ook de tickets ook online worden gekocht. Deze tickets zijn bedoeld voor (particuliere) bezoekers. Wanneer een bedrijf meer tickets wenst, of een ticketactie op zou willen zetten, kunnen er extra entreetickets afgenomen worden. Wij raden u aan hiervoor contact met ons op te nemen. 

Zou u graag als bedrijf kennismaken met het evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Veelzijdig evenementenbureau: online en offline merkversterking

Naast de organisatie van evenementen, houdt GT Events zich ook bezig met verschillende online media. Door deze combinatie van zowel evenementen als fora, kan GT Events u zowel online als offline uw merk positioneren en bekendheid vergroten.