Uw evenement

GT events Whatsapp  Facebook  Youtube  Linkedin

Boshoek 6 Zwijndrecht, Nederland
Ma-vr: 9.00 - 17.00 In het weekend gesloten
+31 (0) 78 2048050

Zoek in de website

GT Events: uw partner op gebied van automotive evenementen. Een officiële start op 11 april 2011, maar met ruim een decennia aan ervaring geen onbekende in de evenementenbranche. Ieder evenement begint met een specifiek doel. Al voordat het ontwerp van de tekentafel rolt, moet duidelijk zijn waarom dit evenement plaats zal vinden. En minstens net zo belangrijk, kan het evenement ook de beoogde doelstellingen realiseren?

Evenementen

GT Events verzorgt de productie en realisatie van evenementen in eigen beheer of samen met vaste en bewezen betrouwbare partners. Dat geeft zekerheid. Zekerheid dat alles tot in de puntjes klopt, zodat sfeer, entourage, catering, entertainment en de locatie aan de gewenste eisen voldoen en het verwachtingspatroon van de bezoekers overtreft. Dat is ons doel.

Ervaring

Met ruim 100 evenementen, op ruim 15 bekende locaties (waaronder Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Gelredome, Walibi World evenemententerrein, Circuit Park Zandvoort, TT Circuit Assen, Trafficport Venlo, Evenementenhal Gorinchem en Venray, Race Park Meppen en Megaland Landgraaf), van indoor tot outdoor en van dag- tot weekendevenement: GT Events heeft de ervaring in huis. Ook grenzen hielden het enthousiasme niet tegen. Zo heeft GT Events ook eigen producties gehad in Duitsland. Daarnaast heeft de eigenaar ook ervaring opgedaan in België en Rusland.

Eigen producties

GT Events ontwikkelt en produceert ook eigen evenementen. In 2011 stond Fast Car Festival (Circuit Park Zandvoort) op de agenda, wat ook een vervolg kreeg in 2012. Dit concept wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. In 2013 kwamen er twee nieuwe merkgerichte evenementen bij, namelijk HondaFest en BimmerFest. Beide evenementen kregen wegens succes in 2016 voor het eerst een tweede editie, welke ook in 2017 opnieuw plaats hebben gevonden.

Strategie tot realisatie

Met goed doordachte evenementen, brengt u doeltreffende communicatieboodschappen over. GT Events vertaalt de cultuur, het merk en de kernwaarden van uw product en onderneming naar uw eigen evenement. Ieder event is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Onze specialisatie ligt in de basis bij de automotive branche, maar dankzij een sterk inlevingsvermogen profileren wij ook voor bedrijven en merken in andere branches.

Kernwaarden

Door jarenlange ervaring onderscheidt GT Events zich van andere evenementenbureaus. Drie kernwaarden van GT Events zijn dan ook: persoonlijk, betrouwbaar en creatief. Deze kernwaarden vormen een solide basis om van uw evenement een geslaagd geheel te maken. GT Events helpt u graag om een passende totaalstrategie aan uw idee te koppelen. Dit beperkt zich niet alleen tot de uitvoering, maar ook het complete voor- en na traject, dat minstens zo belangrijk is. Benieuwd naar mogelijkheden? Mocht u vragen hebben of uw ideeën eens door willen spreken, bel of stuur gerust een e-mail. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina: contact GT Events.

Succes viert u met GT Events, laat u inspireren!

Partners van GT Events

partners-GT-Events