Tickets evenementen 2017

Tickets niet meer online verkrijgbaar - aan de deur voldoende beschikbaar

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om entreetickets online aan te schaffen. De ticketshop is op 15 september om 17:00 uur gesloten. Op 24 september zijn er voldoende entreetickets verkrijgbaar, aan de entree van het evenement.

Mocht je tijdens een van de track sessies mee willen rijden, kan jij je tijdens het evenement nog inschrijven bij het informatiepunt op de paddock. 

Voor meer informatie, raden wij u aan contact met ons op te nemen op ons zakelijke nummer: +31 78 20 48 020.

Tot ziens op BimmerFest in Meppen!

Tickets BimmerFest Trackday

Extra BimmerFest sleutelhanger

De originele BimmerFest sleutelhanger, welke perfect bij jouw BMW sleutel past
Sleutelhanger is 6 cm lang en gemaakt van pvc materiaal, met een metalen ring

Prijs per stuk€ 2,50
Standaard prijs:

Over GT Events, het automotive evenementen bureau

GT Events is een dedicated auto evenementenbureau

De strategie en kernactiviteit van GT Events is sinds de start op 11 april 2011 al direct duidelijk. Wij zijn goed in het ontwikkelen van auto evenementen en in het succesvol produceren van diverse eigen evenementen. Inmiddels beschikt GT Events over een decennia aan ervaring en onderscheidt zich hierdoor van de vele andere auto evenementenbureau’s. Door deze ervaring kunnen wij ook uw automotive evenement succesvol ontwikkelen en produceren.

Exclusief materiaal op Fast Car Festival Miss Superlap @ GT Events Lancer Evo bij de Show & Go! BMW oldtimers als de E21 zie je ook veelvuldig terug op BimmerFest Vermaak voor jong & Oud tijdens de auto evenementen van GT Events

De organisatie achter diverse automotive evenementen

GT Events organiseert diverse eigen auto evenementen en heeft ook diverse automotive websites succesvol opgezet en in onderhoud. Enkele voorbeelden zijn: www.BimmerPortal.nl en www.hondacommunity.nl. Met deze platformen in eigen beheer kunnen wij u ook advertentie maatwerk aanbieden.

Partners van GT Events

partners-GT-Events