Tickets evenementen 2017

Evenementen tickets 2017

Onderstaand vindt u het ticketoverzicht met betrekking tot de verschillende evenementen die GT Events organiseert in 2017. Vanaf omstreeks 1 februari zijn tickets verkrijgbaar in de voorverkoop. Mocht u voor de voornoemde datum vragen hebben met betrekking tot tickets voor één van onze evenementen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail via administratie@gt-events.nl of op het telefoonnummer +31 78 20 48 050. Wij hopen u in 2017 te mogen verwelkomen op één van onze evenementen. 

Over GT Events, het automotive evenementen bureau

GT Events is een dedicated auto evenementenbureau

De strategie en kernactiviteit van GT Events is sinds de start op 11 april 2011 al direct duidelijk. Wij zijn goed in het ontwikkelen van auto evenementen en in het succesvol produceren van diverse eigen evenementen. Inmiddels beschikt GT Events over een decennia aan ervaring en onderscheidt zich hierdoor van de vele andere auto evenementenbureau’s. Door deze ervaring kunnen wij ook uw automotive evenement succesvol ontwikkelen en produceren.

Exclusief materiaal op Fast Car Festival Miss Superlap @ GT Events Lancer Evo bij de Show & Go! BMW oldtimers als de E21 zie je ook veelvuldig terug op BimmerFest Vermaak voor jong & Oud tijdens de auto evenementen van GT Events

De organisatie achter diverse automotive evenementen

GT Events organiseert diverse eigen auto evenementen en heeft ook diverse automotive websites succesvol opgezet en in onderhoud. Enkele voorbeelden zijn: www.BimmerPortal.nl en www.hondacommunity.nl. Met deze platformen in eigen beheer kunnen wij u ook advertentie maatwerk aanbieden.

Partners van GT Events

partners-GT-Events