Uw evenement

GT Events: uw partner op gebied van automotive evenementen. Een officiële start op 11 april 2011, maar met ruim een decennia aan ervaring geen onbekende in de evenementenbranche. Ieder evenement begint met een specifiek doel. Al voordat het ontwerp van de tekentafel rolt, moet duidelijk zijn waarom dit evenement plaats zal vinden. En minstens net zo belangrijk, kan het evenement ook de beoogde doelstellingen realiseren?

Evenementen

GT Events verzorgt de productie en realisatie van evenementen in eigen beheer of samen met vaste en bewezen betrouwbare partners. Dat geeft zekerheid. Zekerheid dat alles tot in de puntjes klopt, zodat sfeer, entourage, catering, entertainment en de locatie aan de gewenste eisen voldoen en het verwachtingspatroon van de bezoekers overtreft. Dat is ons doel.

Ervaring

Met ruim 100 evenementen, op ruim 15 bekende locaties (waaronder Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Gelredome, Walibi World evenemententerrein, Circuit Park Zandvoort, TT Circuit Assen, Trafficport Venlo, Evenementenhal Venray en Megaland Landgraaf), van indoor tot outdoor en van dag- tot weekendevenement: GT Events heeft de ervaring in huis. Ook grenzen hielden het enthousiasme niet tegen. Zo heeft de oprichter van GT Events ook in België, Duitsland en Rusland ervaring opgedaan.

Eigen producties

GT Events ontwikkelt en produceert ook eigen evenementen. In 2011 stond Fast Car Festival (Circuit Park Zandvoort) op de agenda, wat ook een vervolg kreeg in 2012. Dit concept wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. In 2013 kwamen er twee nieuwe merkgerichte evenementen bij, namelijk HondaFest en BimmerFest. Beide evenementen kregen wegens succes in 2016 voor het eerst een tweede editie, welke ook in 2017 opnieuw plaats zullen vinden. Ook staat er voor de kalender van 2017 weer een nieuwe titel klaar om gelanceerd te worden. RetroFest zal voor het eerst als kleinschalig evenement plaatsvinden. 

Strategie tot realisatie

Met goed doordachte evenementen, brengt u doeltreffende communicatieboodschappen over. GT Events vertaalt de cultuur, het merk en de kernwaarden van uw product en onderneming naar uw eigen evenement. Ieder event is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Onze specialisatie ligt in de basis bij de automotive branche, maar dankzij een sterk inlevingsvermogen profileren wij ook voor bedrijven en merken in andere branches.

Kernwaarden

Door jarenlange ervaring onderscheidt GT Events zich van andere evenementenbureaus. Drie kernwaarden van GT Events zijn dan ook: persoonlijk, betrouwbaar en creatief. Deze kernwaarden vormen een solide basis om van uw evenement een geslaagd geheel te maken. GT Events helpt u graag om een passende totaalstrategie aan uw idee te koppelen. Dit beperkt zich niet alleen tot de uitvoering, maar ook het complete voor- en na traject, dat minstens zo belangrijk is. Kijk voor alle mogelijkheden op deze website. Mocht u vragen hebben, bel of stuur gerust een e-mail. Klik hier voor onze contactgegevens.

Succes viert u met GT Events, laat u inspireren!

Evenementen van GT Events

BimmerFest het BMW Evenement van de Nederland

BimmerFest - Gorinchem & Meppen

BMW liefhebbers noteren de datum van BimmerFest al in hun agenda, lees meer…
Het grootste Honda evenement van Nederland

HondaFest - Gorinchem & Meppen

Honda rijders reizen massaal af naar Gorinchem voor spraakmakend evenement, lees meer…
RetroFest, het evenement voor Youngtimers en Oldtimers

Retrofest - De Meern

Retrofest is een evenement voor alle young- en oldtimer bezitters. Ongeacht het merk of model, alle retro modellen zijn welkom tijdens dit evenement, lees meer…
Fast Car Festival

Fast Car Festival

Het performance evenement van Nederland, lees meer…

Over GT Events, het automotive evenementen bureau

GT Events is een dedicated auto evenementenbureau

De strategie en kernactiviteit van GT Events is sinds de start op 11 april 2011 al direct duidelijk. Wij zijn goed in het ontwikkelen van auto evenementen en in het succesvol produceren van diverse eigen evenementen. Inmiddels beschikt GT Events over een decennia aan ervaring en onderscheidt zich hierdoor van de vele andere auto evenementenbureau’s. Door deze ervaring kunnen wij ook uw automotive evenement succesvol ontwikkelen en produceren.

Exclusief materiaal op Fast Car Festival Miss Superlap @ GT Events Lancer Evo bij de Show & Go! BMW oldtimers als de E21 zie je ook veelvuldig terug op BimmerFest Vermaak voor jong & Oud tijdens de auto evenementen van GT Events

De organisatie achter diverse automotive evenementen

GT Events organiseert diverse eigen auto evenementen en heeft ook diverse automotive websites succesvol opgezet en in onderhoud. Enkele voorbeelden zijn: www.BimmerPortal.nl en www.hondacommunity.nl. Met deze platformen in eigen beheer kunnen wij u ook advertentie maatwerk aanbieden.

Partners van GT Events

partners-GT-Events