Home

GT Events 2017Na een periode van plannen, is de 2017 auto evenementen kalender definitief. In 2017 zullen er opnieuw twee edities van elk van onze grote evenementen, HondaFest en BimmerFest, plaatsvinden. Tevens zal het nieuwe concept Retrofest voor de eerste keer doorgang krijgen, in de vorm van een meeting (kleinschalig evenement). Onderstaand vindt u de volledige evenementenkalender.

21 mei 2017 – HondaFest – Evenementenhal Gorinchem (NL)
11 juni 2017 – BimmerFest – Evenementenhal Gorinchem (NL)
10 september 2017 – HondaFest Trackday – Race Park Meppen (DE)
24 september 2017 – BimmerFest Trackday – Race Park Meppen (DE)

Voor meer informatie omtrent onze evenementen, verwijzen wij u naar de desbetreffende websites, welke te vinden zijn op onze evenementenpagina. Indien u vragen hebt met betrekking tot uw (bedrijfsmatige) deelname aan een van de evenementen, of over het evenement zelf, verzoeken wij u contact met ons op te nemen: Contact met GT Events


GT Events kantoor2Met groei in de evenementen, komt er ook een natuurlijke groei van werkplekruimte. Het afgelopen seizoen werd er veel gesproken over een nieuwe kantoorruimte en per 1 november zijn we dan ook daadwerkelijk verhuisd naar een nieuwe locatie. De locatie van de opslag is ongewijzigd, maar het kantoor is verhuisd naar de meest centrale plek in Zwijndrecht: Stationsplein. 

GT Events
Stationsplein 4H – 109
3331LL  Zwijndrecht
Nederland

Tevens is ook ons telefoonnummer veranderd: +31 (0)78 20 48 050  


GT Events 2016Het waren drukke maanden maar de vier evenementen zijn weer voorbij waardoor het evenementen seizoen er voor GT Events weer op zit. Zitten we lekker achterover? Nee, niet helemaal. We zijn namelijk al weer druk aan het voorbereiden voor het 2017 seizoen. We blikken terug op een succesvol jaar waarbij BimmerFest weer een groei heeft mogen mee maken. HondaFest outdoor is gelijk gebleven aan 2015, maar met zulke slechte weersvoorspellingen en zoveel regen op de dag zelf, mogen wij niet klagen over de opkomst. Dit gaf alleen maar aan hoe dedicated de Honda doelgroep is. De indoor evenementen vonden beiden voor het eerst plaats en werden enthousiast ontvangen door de doelgroep en door de aanwezige bedrijven. 


Logo BimmerPortal

Sinds 2012 is GT Events eigenaar van Nederlands grootste BMW community. BimmerPortal heeft bijna 25.000 geregistreerde leden en een groei van 9,8 gebruikers per dag. Ruim 3.800 unieke bezoekers, bezoeken BimmerPortal per dag en vele grote merken maken gebruik van BimmerPortal om hun product of dienst aan te bieden tegen een zeer schappelijk tarief. Daarnaast wordt maandelijks de BimmerPortal nieuwsbrief verstuurd naar 99,8% van alle geregistreerde leden. Tevens is BimmerPortal een belangrijke pijler in de communicatie van het BMW evenement BimmerFest. Zo kan vooraf triggering gecombineerd worden met ‘live’ promotie of verkoop van uw product of dienst. Bekijk de website www.BimmerPortal.nl om een indruk te krijgen.


Logo Honda Community NederlandGT Events biedt diverse mogelijkheden tot adverteren op Honda Community Nederland. Bedrijven kunnen zo dagelijks een product of dienst onder de aandacht brengen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Brian Klifman via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. HCN behoort al jaren tot een vaste naam onder de Nederlandse en Belgische Honda liefhebbers en is niet meer weg te denken uit de huidige Honda scene.

Honda Community Nederland is een goed bezocht, merkspecifiek platform (+/- 10.000 leden) met een gemiddelde van minimaal 1.200 bezoekers per dag. De gemiddelde bezoeker is ongeveer 6 minuten per bezoek actief.

Evenementen van GT Events

BimmerFest het BMW Evenement van de Nederland

BimmerFest - Gorinchem & Meppen

BMW liefhebbers noteren de datum van BimmerFest al in hun agenda, lees meer…
Het grootste Honda evenement van Nederland

HondaFest - Gorinchem & Meppen

Honda rijders reizen massaal af naar Gorinchem voor spraakmakend evenement, lees meer…
RetroFest, het evenement voor Youngtimers en Oldtimers

Retrofest - De Meern

Retrofest is een evenement voor alle young- en oldtimer bezitters. Ongeacht het merk of model, alle retro modellen zijn welkom tijdens dit evenement, lees meer…
Fast Car Festival

Fast Car Festival

Het performance evenement van Nederland, lees meer…

Over GT Events, het automotive evenementen bureau

GT Events is een dedicated auto evenementenbureau

De strategie en kernactiviteit van GT Events is sinds de start op 11 april 2011 al direct duidelijk. Wij zijn goed in het ontwikkelen van auto evenementen en in het succesvol produceren van diverse eigen evenementen. Inmiddels beschikt GT Events over een decennia aan ervaring en onderscheidt zich hierdoor van de vele andere auto evenementenbureau’s. Door deze ervaring kunnen wij ook uw automotive evenement succesvol ontwikkelen en produceren.

Exclusief materiaal op Fast Car Festival Miss Superlap @ GT Events Lancer Evo bij de Show & Go! BMW oldtimers als de E21 zie je ook veelvuldig terug op BimmerFest Vermaak voor jong & Oud tijdens de auto evenementen van GT Events

De organisatie achter diverse automotive evenementen

GT Events organiseert diverse eigen auto evenementen en heeft ook diverse automotive websites succesvol opgezet en in onderhoud. Enkele voorbeelden zijn: www.BimmerPortal.nl en www.hondacommunity.nl. Met deze platformen in eigen beheer kunnen wij u ook advertentie maatwerk aanbieden.

Partners van GT Events

partners-GT-Events