Evenementen 2018

GT events Whatsapp  Facebook  Youtube  Linkedin

Boshoek 6 Zwijndrecht, Nederland
Ma-vr: 9.00 - 17.00 In het weekend gesloten
+31 (0) 78 2048050

Zoek in de website


BimmerFest

BimmerFest is een BMW only evenement, dat zich richt op de BMW (en MINI) liefhebbers. Tijdens de 2017 editie in Gorinchem, zijn er ruim 3.000 BMW’s en duizenden bezoekers bij elkaar gekomen om hun BMW passie te delen. Door de combinatie van een centrale en interactieve locatie, en van een zeer grote en gevarieerde opkomst, onderscheidt BimmerFest zich van de bestaande BMW meetings en evenementen die Nederland rijk is. Met een percentage van rond de 35% aan buitenlandse deelnemers, is het evenement gedurende de voorgaande edities internationaal goed bezocht.

Drukte op de paddock tijdens BimmerFest in Gorinchem Indoor stands tijdens het BMW evenement in Gorinchem

Tijdens de afgelopen edities vonden BMW liefhebbers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Luxemburg, Ierland, Schotland en Engeland de weg naar het BMW evenement. Iedere editie kent een groeiend aantal deelnemende bedrijven, waaronder veel grote namen uit de BMW wereld. Door de combinatie van BimmerFest en BimmerPortal, staat GT Events midden in de BMW scene, waardoor wij ook voor uw bedrijf kunnen zorgen dat u niet alleen online, maar ook live in contact kan komen met de zeer actieve BMW doelgroep.
Wenst u uw klantenkring uit te bereiden? Bekijk de BimmerFest brochure of het standhoudersoverzicht. Uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Bekijk voor meer informatie ook de BimmerFest website, waar u alle informatie in drie talen terug kunt vinden.


HondaFest

HondaFest is het grootste Honda evenement van Europa. Dit is een merkgericht evenement waar alle Honda’s, van de youngtimer tot de nieuwste Type R modellen, welkom zijn. De activiteiten die plaatsvinden tijdens HondaFest, geven bezoekers en deelnemers de kans om inspiratie op te doen, actief met hun auto bezig te zijn en zich te oriënteren op nieuwe trends en artikelen die de aanwezige bedrijven op het evenement aanbieden. Met een opkomst van ruim 1.400 Honda’s, mag HondaFest als groot worden betiteld. HondaFest is dan ook uitgegroeid tot een begrip in de Honda scene.

Kickdown competition op HondaFest Drukte op HondaFest

Voor de 2018 editie is er gekozen om HondaFest te organiseren op Race Park Meppen. Dit is een locatie net over de grens in Duitsland, maar met een geheel Nederlands tintje. De locatie biedt de mogelijkheid voor bezoekers om met hun Honda zeer actief deel te nemen op het circuit. Hier zal het circuit rijden en sprinten dan ook centraal staan. Omdat het een weekend betreft, gaat het de bezoeker ook om de gezelligheid die tijdens een camping evenement met clubs en vriendengroepen wordt bereikt. De feestavond zal het toetje zijn om te ontladen tijdens een weekend vol met activiteiten. Naar verwachting zal HondaFest hier vooral internationaal groeien. Een voorzichtige schatting, maar wat zeker haalbaar is, is een groei van 35% in Duitse deelnemers ten opzichte van 2017. Bekijk de brochure van HondaFest of boek direct standruimte door het standhoudersformulier te downloaden en ingevuld toe te sturen. Bent u nog niet bekend met HondaFest, bekijk dan de website om een indruk te krijgen: www.HondaFest.eu


Fast Car Festival

Fast Car Festival is een auto evenement dat volledig gericht is op de exclusieve en performance gerichte autobezitter. Dit evenement heeft in 2011 en 2012 plaatsgevonden op het Circuit Park Zandvoort en heeft de trend gezet voor performance gerichte evenementen. Het onderdeel Toyo Tires Superlap werd door vele rijders omarmd als echte (opstart)race klasse. Vele autoliefhebbers maakten ook voor het eerst kennis met het circuit, tijdens één van de twaalf Vrij Rijden sessies.

Fast Car Festival gridgirls Een Bugatti Veyron maakte grote indruk op de paddock

Het evenement heeft gezorgd voor de opstart van GT Events. De afgelopen jaren is markt en de visie van GT Events veranderd, waardoor er op dit moment geen ruimte is voor een evenement zoals Fast Car Festival. Elk seizoen  vindt er echter wel een oriëntatie plaats, om te bekijken of wij het evenement kunnen continueren.

Partners van GT Events

partners-GT-Events