Home

GT events Whatsapp  Facebook  Youtube  Linkedin

Boshoek 6 Zwijndrecht, Nederland
Ma-vr: 9.00 - 17.00 In het weekend gesloten
+31 (0) 78 2048050

Zoek in de website

images/drukte-GT-events.jpg

Ruim 7 jaar eigen evenementen ervaring

GT Events richt zich voornamelijk op de organisatie van automotive evenementen. De twee grootste producties, zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot begrippen in de automotive branche. Daarnaast beheert GT Events verschillende automotive gerelateerde fora.

HondaFest

Het grootste Honda evenement waar de Europese Honda scene aanwezig is en de Honda passie met elkaar deelt.
Lees meer...

BimmerFest

Een internationaal, spectaculair evenement, waar duizenden BMW rijders en liefhebbers samenkomen.
Lees meer...

Fast Car Fest

Fast Car Festival is een circuit evenement waar de sportieve en exclusieve wagens centraal staan.
Lees meer...

Audi Community

In 2018 staat ook de Audi scene centraal. Op 1 maart zal het nieuwe platform worden gelanceerd.
Lees meer...

BimmerPortal

Het Nederlandstalige BMW platform

BimmerPortal is sinds oktober 2007 actief en is met ruim 27.500 geregistreerde leden uitgegroeid tot het grootste BMW forum van Nederland en België. Naast het forum, is BimmerPortal zeer actief op social media, met een eigen Facebook pagina, Instagram account en YouTube kanaal.

Aan de blogpagina en het forum, is onlangs een BimmerPortal YouTube kanaal toegevoegd, waar wekelijks eigen videomateriaal op geplaatst wordt. Tijdens het evenementenseizoen, wordt hier dan ook veel Nederlandse content voor gecreëerd. Heeft u een demo auto, of wenst u graag een product visueel in de BMW markt te promoten, dan biedt BimmerPortal de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven een video voor u te produceren en via onze kanalen te verspreiden. U profiteert hierbij dus direct van het netwerk van BimmerPortal.

GT Events is een dedicated auto evenementenbureau

De strategie en kernactiviteit van GT Events is sinds de start op 11 april 2011 direct al duidelijk. Wij zijn goed in het ontwikkelen van evenementen en in het succesvol ontwikkelen en produceren van diverse eigen auto evenementen. Inmiddels beschikt GT Events over ruim een decennia aan ervaring en onderscheidt zich hierdoor van de vele andere (auto) evenementenbureau’s. Door deze ervaring kunnen wij ook uw automotive evenement succesvol ontwikkelen en produceren.

GT events circuit rijden GT events gridgirls GT events show shine GT events drukte

De organisatie achter diverse automotive evenementen

GT Events organiseert diverse eigen auto evenementen en heeft ook diverse automotive websites succesvol opgezet en in beheer. Enkele voorbeelden zijn: www.BimmerPortal.nl en www.hondacommunity.nl. Met deze platformen in eigen beheer kunnen wij u ook advertentie maatwerk aanbieden.

Partners van GT Events

partners-GT-Events